Wat een leuke afsluiter!

In de corona periode heb ik een serie gemaakt over de 2e generatie Molukkers in Nederland. Hoe mooi vond ik het dat deze serie en het feit dat het op 21 maart 2021 exact 70 jaar geleden was dat de eerste Molukkers in Nederland arriveerden, zo mooi te samen kwam.
De foto’s uit de serie Moluccan Memories hebben nog een lange periode in Museum Sophiahof in Den Haag mogen hangen.

Ondertussen heb ik al geruime tijd alle foto’s weer in huis en gisteren was de dag dat ik de prints aan bijna iedereen kon geven. Een gezellige fijne dag, met een heerlijke lunch (iedereen nam allerlei lekkers mee), heel veel gelachen (en ook veel te veel gegeten) en natuurlijk mooie herinneringen en verhalen gehoord.

Wil je nog even alle foto’s van de serie zien en het verhaal over de Moluccan Memories lezen? Dan staat alles op deze PAGINA beschreven (even naar beneden scrollen).

 

2 antwoorden
 1. Jeanne Hoppenbrouwers
  Jeanne Hoppenbrouwers zegt:

  Wat een sfeervolle foto hierboven en wat timmer je lekker aan de (fotografie)weg.
  En nog wat Gery, ik was een nieuwe verjaardagskalender aan het invullen en ontdekte dat ik je verjaardag over het hoofd heb gezien. Volgend jaar beter hoor.
  Niet als excuus maar ik zit weer in een draaimolen en wordt weer even geleefd. Die periodes heb je wel eens in je leven. Maar het wordt weer wat rustiger gelukkig.
  Ik wens je alle succes met je mooie werk want ik neem aan dat je fotografie de hobby ontstijgt.
  Lieve groet, Jeanne.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.