VOORWAARDEN MASTERCLASS Dans & Portret

Aanmelding en betalingsvoorwaarden:
Bij aanmelding ontvangt de deelnemer een factuur voor een aanbetaling van 50%. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Bij ontvangst van de betaling wordt de inschrijving definitief. Een maand voorafgaand aan de 1e online sessie ontvangt u een factuur voor het restbedrag, deze dient uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan 30 mei 2021 te zijn voldaan.

Mocht de Masterclass door omstandigheden niet kunnen plaatsvinden, dan word je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.  Je hebt dan de mogelijkheid om de Masterclass op een andere door ons voorgestelde datum te volgen of bij afmelding wordt je betaling geretourneerd. Per Masterclass zijn 8 plekken beschikbaar. De Masterclass vindt doorgang bij een minimum van 6 deelnemers.

Diversen:
Fotoatelier en -galerie La Lumière is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen van de deelnemers tijdens de Masterclass. Ook niet ten gevolge van gebeurtenissen of diefstal tijdens de Masterclass.

Het is de deelnemers niet toegestaan om foto’s die gemaakt zijn tijdens de Masterclass in te zenden voor wedstrijden of te gebruiken voor commerciële doeleinden.
Deelnemers gaan akkoord dat alles wat tijdens de Masterclass wordt geleerd voor persoonlijk gebruik is. De foto’s kunnen voor het portfolio van de fotograaf gebruikt en gedeeld worden op Social Media, maar pas na toestemming van Petra Teeuwsen Fotografie en/of Ten Broek Fotografie en onder vermelding van naam model en betreffende Masterclass. Mocht het zo zijn dat er beeldmateriaal wordt gebruikt ten nadele van Petra Teeuwsen Fotografie en/of Ten Broek Fotografie of desbetreffende model dienen deze per direct verwijdert te worden.

Tijdens de Masterclass worden er foto’s en video-opnames gemaakt, deze zullen op onze website en Social Media gedeeld worden. Als je hier bezwaar tegen hebt, dan dien je dit vooraf aan de Masterclass kenbaar te maken.

Annulering:
Het afmelden van de Masterclass is uiterlijk tot 14 dagen voor aanvang van de 1e online sessie mogelijk. Bij annulering tussen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering binnen 14 dagen voorafgaande aan de activiteit wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht en ontvangt u geen restitutie. Bij bijzondere omstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar.

CORONA:
We zullen ons houden aan de dan opgelegde Corona maatregelen.  In La Lumière kunnen we op afstand blijven, vandaar ook een lunchbuffet. Als we door eventuele nieuwe Corona maatregelen met minder mensen mogen zijn, volgt hierover overleg. Indien de Masterclass verzet wordt, kun je de Masterclass op een volgende datum alsnog volgen of u ontvangt restitutie van het deelname geld.