VOORWAARDEN MASTERCLASS Dans & Portret

Aanmelding en betalingsvoorwaarden:
Bij aanmelding ontvangt de deelnemer een factuur voor een aanbetaling van 50%. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Bij ontvangst van de betaling wordt de inschrijving definitief. Een maand voorafgaand aan de 1e online sessie ontvangt u een factuur voor het restbedrag, deze dient uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de 1e sessie te zijn voldaan.

Mocht de Masterclass door omstandigheden niet kunnen plaatsvinden, dan word je zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.  Je hebt dan de mogelijkheid om de Masterclass op een andere door ons voorgestelde datum te volgen of bij afmelding wordt je betaling geretourneerd. Per Masterclass zijn 6 plekken beschikbaar. De Masterclass vindt doorgang bij een minimum van 5 deelnemers.

Diversen:
Fotoatelier en -galerie La Lumière is niet verantwoordelijk voor enig lichamelijk letsel of schade aan eigendommen van de deelnemers tijdens de Masterclass. Ook niet ten gevolge van gebeurtenissen of diefstal tijdens de Masterclass. Deelnemers gaan akkoord dat alles wat tijdens de Masterclass wordt geleerd voor persoonlijk gebruik is.
Na afstemming met het model, kunnen de foto’s gebruikt worden voor het portfolio en/of Social Media van de fotograaf (wel met naamsvermelding van het model/masterclass).
Mocht het zo zijn dat er beeldmateriaal wordt gebruikt ten nadele van Petra Teeuwsen Fotografie en/of Ten Broek Fotografie of desbetreffende model dienen deze per direct verwijdert te worden.
Tijdens de Masterclass worden er foto’s en video-opnames gemaakt, deze zullen op onze website en Social Media gedeeld worden. Als je hier bezwaar tegen hebt, dan dien je dit vooraf aan de Masterclass kenbaar te maken.

Annulering:
Het afmelden van de Masterclass is uiterlijk tot 14 dagen voor aanvang van de 1e online sessie mogelijk. Bij annulering tussen 1 maand tot 14 dagen voor aanvang wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Bij annulering binnen 14 dagen voorafgaande aan de activiteit wordt 100% van het deelname geld in rekening gebracht en ontvangt u geen restitutie. Bij bijzondere omstandigheden kan hiervan afgeweken worden. Mocht u niet kunnen komen, dan mag u ook zelf voor vervanging zorgen. Uw deelnamebevestiging is overdraagbaar.