Een paar weken geleden werd ik gevraagd voor een interview bij de Molukse radiozender Oras Amsterdam. En gisteravond was het dan zover, toch wel een tikje spannend. Live in de uitzending……. (telefonisch ivm corona); anders een ritje Amsterdam. Best vreemd, maar heel erg leuk om te vertellen over mijn serie “70 jaar Molukkers in Nederland”. Een serie waar ik voor de corona tijd mee startte en mede daardoor een tijdje stil lag. Ondertussen ben ik met gepaste afstand weer volop aan het fotograferen. Vanmorgen heb ik de uitzending teruggeluisterd…. gek om jezelf te horen. Volgens mij heb ik de volle 15 min gehakkeld, maar dat viel nog wel mee. Vindt je het leuk om het interview terug te luisteren: even door scrollen op de zwarte balk naar 27.17 dan hoor je mijn verhaal op https://www.salto.nl/player/radio-oras/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *