Fotofestival aan de Maas Rotterdam 2018

Vandaag werd ik herinnerd aan het Fotofestival in Rotterdam, al even geleden…..in 2018.
Onderstaande foto, die eerst via de Fotobond bij Galerie Sille te Oudewater hing, kwam daarna bij het Fotofestival te hangen. Voor mij heel bijzonder, ik heb mooie herinneringen aan die dag in Rotterdam. Daarna heeft de foto – die prachtig afgedrukt is op groot formaat – heel lang bij één van mijn dochters boven de haard gehangen. Sinds korte tijd staat deze weer bij mij in de studio, waar ik vandaag bezig was om verschillende foto’s te verzamelen die eerdaags in Elst komen te hangen. Ook deze foto gaat mee. Leuk om aan terug te denken… time flies.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.