Afgelopen zondag was het laatste gedeelte van onze Masterclass Dans & Portret. Het was behoorlijk intensief, veel werk maar we hebben het zooooo leuk gehad.
Ik had vooraf – toen ik Petra vorig jaar voorstelde om samen een gezamenlijke masterclass op te zetten – niet kunnen voorzien dat de uitvoering & de realisatie hiervan ons zoveel zou brengen. Ook denk ik dat we met ons concept: 2 online sessies en een fotodag op locatie, maar ook met de conceptuele portretfotografie in combinatie met dansfotografie een nog niet eerder aangeboden Masterclass hebben neergezet. In het najaar plannen we een nieuwe Masterclass in, maar tevens zitten we vol met nieuwe ideeën om uit te werken. Een “wordt vervolgd” dus.

In dit blog wil ik tevens een foto van Hans van den Berg laten zien. In zijn moodboard sprak Hans over fragiel en kwetsbaar, maar ook over de rozenkrans.
Beeldtaal, pose, emotie, verdeling licht en donker, de zwart/wit bewerking: mij raakt de foto. Ook de handen van Jinte zijn prachtig. En wat kan Jinte zich goed inleven. Een mooi eindresultaat.
(dubbelklik foto voor volledige beeld)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.