Eindresultaat conceptuele portret fotografie Sjaan Dijkman

Super trots ben ik!
Sjaan heeft in een 7-tal sessies een individuele cursus Conceptuele Portret Fotografie bij mij thuis gevolgd. Waarvan 1 fotodag met model Jinte, ook hier thuis maar dan in de studio. Sjaan heeft echt heel hard gewerkt aan haar concept, de uitvoering en vooral ook de bewerking van haar drieluik. Dat laatste was nog een behoorlijke bevalling….

Dit drieluik is het eindresultaat.
Onderstaand het concept van Sjaan in haar eigen woorden:

Ont-luiken
Achter luiken in het donker waar de mens niet wordt gezien, vindt zij (hij) geen waardering (foto 1).
Maar als door menselijk handelen van buitenaf de luiken worden geopend uit belangstelling naar wat zich achter de luiken bevindt (foto 2), komt die mens in het licht te staan en wordt haar (zijn) ware schoonheid onthuld! (foto 3)
Zo blijkt ieder mens, als je haar/hem met aandachtige liefde benadert van waarde te zijn!

Dank je wel Sjaan!
Ik heb genoten van je komst, je te helpen met de uitvoering van je concept, de boterhammetjes gebakken ei en je passie en energie om een verhaal te vertellen. Dik geslaagd!
En niet te vergeten Jinte die zich zo goed kan inleven en voor de cursussen conceptuele fotografie van onschatbare waarde is.

Interesse? Klik op https://www.tenbroek-fotografie.nl/1-op-1-workshop-conceptuele-fotografie/en lees ook even de recensie van Sjaan.