Eindresultaat conceptuele portret fotografie Dieneke Borgonjen

In dit blog laat ik de mooie beelden van Dieneke zien. Lees en kijk!
De drie hierboven getoonde foto’s zijn haar eindresultaat.
Onderstaand het concept van Dieneke in haar eigen woorden.

Mijn concept was: onzekerheid.
Het is een verhaal uit de praktijk.
Het gaat over een jonge vrouw die ontevreden is over haar lichaam. Ik ken deze jonge vrouw persoonlijk en heb dus een goed beeld over hoe zij zich voelt.
Dit verhaal heb ik met het model besproken en in samenwerking met haar heb ik de beelden die ik in mijn hoofd had kunnen creëren.

Dieneke nam vorig jaar ook deel aan de Masterclass Dans & Portret, fijn dat ze zich dit jaar aanmeldde voor deze cursus die zich volledig richt op conceptueel portret.
Sinds vorig jaar heeft Dieneke echt een boost gemaakt in haar beelden. Het concept over onzekerheid is goed en duidelijk en met veel emotie uitgewerkt. De zwart/witte uitvoering is prachtig en geeft kracht aan de foto’s.
Ook deze keer weer een compliment voor de veelzijdige Jinte (model).
Voor de fotodag had ik de studio van Dieneke gehuurd, een grote, mooie ruimte in Twello. Blij mee, want mijn studio is echt te klein voor 6 personen.

Recensie Dieneke:
Ik heb de cursus Conceptuele Fotografie één keer eerder gedaan (Masterclass Dans & Portret) en nu was het de hele dag in mijn eigen fotografiestudio. Het was een gezellige en leerzame dag. Gery is een fantastische docent. Gery kan je net dat ene zetje geven waardoor je anders gaat kijken. Dankjewel Gery en Jinte.

Interesse? Klik op https://www.tenbroek-fotografie.nl/cursussen/