Algemene Voorwaarden

Betalingsvoorwaarden & Annulering:
Voorafgaand aan de fotoshoot ontvangt de klant informatie over de kosten van de fotoshoot. Na de fotoshoot ontvangt u een factuur via de email. De klant dient de factuur te betalen binnen de betalingstermijn van 14 dagen. Nadat de betaling ontvangen is, worden de digitale bestanden binnen 3 werkdagen toegestuurd via WeTransfer. Bij annulering van de opdracht binnen 24 uur voor aanvang van de fotosessie wordt 50,- euro in rekening gebracht. Dit voor de gereserveerde tijd en voorbereidingskosten en het niet meer in kunnen plannen van een vervangende shoot.

Producten:
Ten Broek Fotografie werkt met een professioneel gekalibreerd beeldscherm voor optimale kleurbewerkingen. De geadviseerde leverancier van fotoproducten is met grote zorg geselecteerd. Er zullen daarom geen of slechts zeer minimale kleurverschillen optreden. Ten Broek Fotografie is niet verantwoordelijk wanneer het eindproduct afwijkt van de kleurweergave op het beeldscherm van de klant. De kleur en helderheid van een niet gekalibreerd beeldscherm kan afwijken van een gekalibreerd beeldscherm, waardoor de klant op zijn/haar beeldscherm de kleur en of helderheid van de foto’s anders kan ervaren. Als de digitale bestanden elders worden afgedrukt, is Ten Broek Fotografie niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de afdruk. De klant heeft in dit geval geen recht op een nieuw product, terugstorting van de betaling of een andere vergoeding. De digitale bestanden worden in de hoogste resolutie met een “lichte bewerking” of bij de Fine Art Portretten met een uitgebreide bewerking via WeTransfer aangeleverd. Het is niet toegestaan om digitale beelden online te plaatsen of ze te laten drukken anders dan is aangeleverd, bijvoorbeeld bewerkt en bijgesneden.

Auteursrecht van de foto’s:
Het auteursrecht van de foto’s blijft ten allen tijden bij Ten Broek Fotografie. De klant of model (TFP) geeft de fotografe bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor zakelijk gebruik, zoals website, blog, sociaal media (facebook) enz. Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan Ten Broek Fotografie. Bij ontvangst van de digitale bestanden met “hoge resolutie” heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan bestanden voor commerciële doeleinden te gebruiken of de digitale bestanden online te plaatsen of af te laten drukken anders dan is aangeleverd, bijvoorbeeld bewerkt of bijgesneden.

Website:
Alle teksten en foto’s op deze website zijn eigendom van Ten Broek Fotografie. Niets van de website www.tenbroek-fotografie.nl mag zonder toestemming van Ten Broek Fotografie gekopieerd of gedupliceerd worden.

Ongevallen & aansprakelijkheid:
U bent tijdens de fotoshoot zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uzelf en uw eigendommen. Schade aan uzelf, uw eigendommen en aan anderen is op geen enkele wijze te verhalen bij Ten Broek Fotografie.

Kadobonnen:
Kadobonnen worden ogpestuurd zodra het bedrag ontvangen is. De kadobonnen hebben een geldigheidsduur van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde van de kadobon. Kadobonnen worden niet voor geld ingewisseld.