De zaterdag voor ons vertrek naar Noorwegen stond ik met 12 foto’s klaar voor de BMK ballotage in het Fotomuseum in Rotterdam, best wel spannend. Een mooie locatie voor deze gelegenheid. In de ochtend een gesprek met één van de juryleden en in de middag werden alle series besproken. De toekenningen kunnen zijn:  BMK-lid, kandidaat BMK of een afwijzing………pffffff, spanning in de zaal! 

BMK staat voor bondsmeesterklasse, meer uitleg hierover:
De leden behoren tot de top van de vrijetijdsfotografie en zijn gepassioneerd met fotografie bezig en proberen aan te sluiten bij de hedendaagse (professionele) autonome fotografie. Ze hebben een persoonlijk stijl ontwikkeld en laten in hun werk originaliteit zien.
Deze groep kent een strenge ballotage door een externe jury. Om toegelaten te worden voor de ballotage moet er een collectie van minimaal 12 foto’s worden ingezonden waarmee de fotograaf de visie op een bepaald onderwerp of thema laat zien.
https://fotobond.nl/landelijke-groepen/.

Natuurlijk ben ik erg blij met de toekenning van kandidaat BMK. Joehoe!!

De serie toon ik in een later stadium omdat ik de serie ingestuurd heb bij een internationale wedstrijd en ik nog niets mag publiceren.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *